SECRET BUST UP


SECRET BUST UP
RM120
25gm x 30 sachet

SECRET BUST UP Pueraria Mirifica adalah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan Pueraria Mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg extra 22,000mg sekotak! Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain!


6 MANFAAT HEBAT Secret Bust Up Pueraria Mirifica :

1. menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda.

2.Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3. Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4. Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat 2 dalam 1 yang anda perolehi hasil pengambilannya pasti menguntungkan anda. 

5. Menghasilkan kulit putih bercahay. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan Vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6. Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalh vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.5 BAHAN UTAMA dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1. Pueraria Mirifica Gred terbaik
2. Hydrolized Marine Collagen
3. Vitamin C
4. Glutathione
5. Campuran madu lebah, ekstrak aprikot dan tomato


Jom dapatkan sekarang! Hanya RM120 sekotak. Sms/wassap 0145327324 jika berminat.

Cik Lala Beauty House © 2013 | Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ | Best viewed with Google Chrome